Megbízható és praktikus tesztelés – egyenesen az otthonában!

Megbízható és praktikus tesztelés – egyenesen az otthonában!


Látni a végét?

 
A szakértők szerint az emberiség 2022 hajnalára már minden eszközzel rendelkezik ahhoz, hogy végleg felülkerekedjen a járványhelyzeten. Ehhez elsősorban – ahogyan a WHO vezetője, Tedros Adhanom Ghebreyesus hangsúlyoztateljeskörű vakcinációra van szükség. Ám addig is, amíg ez megtörténik, mindannyiunknak van tennivalója: mindenekelőtt az egyéni fegyelmezettségre és a megelőzésre kell gondolnunk.
 
A koronavírus-járvány kitörése idején még csak a professzionális hozzáértést és nagy technikai apparátust igénylő PCR-típusú teszt állt rendelkezésre a vírusfertőzés kimutatásához. A különböző, fénysebességgel fejlesztett, új technológiai megoldásoknak köszönhetően azonban nagyon gyorsan csatlakoztak a sorba a rövid idő alatt eredményt adó antigén-gyorstesztek is. A lakosság szintjén és a tömeges tesztelés tekintetében azonban az igazi áttörést az hozta, amikor a laikus felhasználók számára megalkotott, otthoni immunkromatográfiás gyorstesztek is megkapták a felügyeleti hatóságok engedélyeit. Innentől fogva vált széleskörben, csaknem azonnal elérhetővé a tesztelés lehetősége a legtöbbek számára. Az emberek pedig éltek és élnek a karnyújtásnyi távolságra lévő biztonsággal: a felmerülő gyanú esetén bárki azonnal bizonyosságot szerezhet afelől, hogy elkapta-e a vírust, a különféle közösségi események, illetve családi összejövetelek előtt és után pedig ellenőrizhetjük, hogy mi magunk megfertőzhetünk-e bárkit.
 

Prémiumteszt a teljes nyugalom zálog

 
Ahhoz azonban, hogy mindig teljes biztonságban érezhessük magunkat, érdemes megfelelő figyelmet fordítanunk arra, hogy milyen tesztet választunk. A megbízható gyártói hátterű, prémium kategóriás gyorstesztek használatával biztosak lehetünk abban, hogy a lehető legjobban döntöttünk.
 
Az olaszországi Screen Pharma Srls terméke, a Screen Italia COVID-19 prémium antigénteszt kiváló választás, ha nem szeretnénk értékelhetetlen vagy megbízhatatlan eredményekbe belefutni. A termék a hagyományos módon, orrnyálkahártyából származó mintát használja, amelyet azonban elegendő mindössze 2 cm mélységből levenni. A rendkívül nagy érzékenységű teszt szavatolja a pontos eredményt: klinikai vizsgálatok során bizonyították a Screen Italia antigéntesztjének 97,8%-os pontosságát, amellyel már a betegség korai stádiumában kimutatható a pozitivitás.
 
Bízzunk benne, hogy már csupán hónapok vannak hátra a koronavírus-járványból, és mindannyiunk biztonsága érdekében addig is tartsunk otthon megbízható gyorsteszteket!