Ismerd meg a Vazyme antigén tesztet gyártó high tech céget!

Ismerd meg a Vazyme antigén tesztet gyártó high tech céget!

 

Biotechnológia Kínából

A Vazyme legújabb terméke egy lakossági felhasználású, önellenőrzésre engedélyezett COVID-19 gyorsteszt, amely az orrból vett mintában található vírus antigén detektálásával 99,81%-os pontossággal képes kimutatni a fertőzöttséget. A terméket gyártó Vazyme Biotech pedig nem más, mint Kína 2012-ben alapított, s mára vezetővé vált biotechnológiai cége, ahol egyaránt foglalkoznak kutatással, fejlesztéssel és gyártással is, fókuszba pedig elsősorban a folyamatos innovációt helyezik, köszönhetően a számos saját, házon belüli kutatócsoport munkájának. A cég hosszú évek óta kiemelten foglalkozik a fertőző betegségek, a különféle tumorok és autoimmun betegségek leküzdésének módjaival és lehetőségeivel, ezzel a háttérrel pedig nem véletlen, hogy sikerrel léptek be a COVID-19 elleni harc területére is.

A Vazyme kifejezetten nagy hangsúlyt fektet az ún. in vitro diagnosztikai eljárások fejlesztésére – ide tartoznak az antigén gyorstesztek is –, továbbá a molekuláris biotechnológiai kutatások és a különféle gyógyszerfejlesztések is cég kiemelt tevékenységei közé tartoznak.

 

Elérhető csúcsminőség

A Vazyme által fejlesztett COVID-19 antigén gyorsteszt előnyei közé tartozik, hogy az elvégzéshez ebben az esetben is szükséges mindkét orrlyukból mintát venni. A terméket a fejlesztés során gondos tesztelésnek vetették alá, az összehasonlító teszteken pedig rendkívül magas, 99,81%-os pontosságot bizonyított az aranykolloid alapú gyorsteszt. Megbízhatóságának köszönhetően már viszonylag korán, akár az első, enyhébb tünetek megjelenésekor is kimutatja a koronavírus-fertőzést. A Vazyme termékével nem kell választanunk a kifogástalan minőség és az elérhető ár között, mivel ez a gyorsteszt végre mindkettőt egyszerre garantálja a számunkra.