Megérkezett a COVID-gyorsteszt családi csomag!

Megérkezett a COVID-gyorsteszt családi csomag!

 

Bízunk abban, hogy a tavaszi idő beköszönésével a koronavírus-járvány görbéjének is búcsút mondhatunk, és – legalább egy kis időre – fellélegezhetünk a pandémia okozta szorongásból. Kire ne férne rá az idei tél után egy kis kikapcsolódás és feltöltődés? Természetesen szó sincs arról, hogy a hóvirágok kibújásával és a gyenge tavaszi szellővel a fertőzésveszély teljes mértékben eltűnt volna! Éppen ellenkezőleg: ha nem szeretnénk pórul járni a tavaszi fellélegzés beköszöntével, kifejezetten érdemes továbbra is körültekintőnek lennünk a COVID-dal kapcsolatban! Miközben egyre sűrűsödnek az offline munkahelyi programok, a családi és baráti összejövetelek, a fertőzésveszély nem múlt el. Legyen szó konferenciáról, munkahelyi megbeszélésről, egy csoportos kirándulásról, esetleg a nagymama közös meglátogatásáról, jó ha tartunk magunknál egy családi kiszerelésű gyorsteszt-csomagot, amellyel mindenki gyorsan elvégezheti ezt a kis rutint a teljes biztonság érdekében!
 

Indul a tavasz, sűrűsödnek a programok


 
Nemsokára jön a nőnap, számos munkahelyi kollektívában szokás virággal köszönteni a hölgyeket, de hamarosan itt a húsvéti időszak is, amikor az ünnep alkalmával ismét sokan felkerekednek, hogy körbelátogassák a ritkábban látott családtagokat. Mindkét esetben előzékeny és tudatos választás úgy indulni a munkahelyre – különösen ha hosszú ideig tartó home office-ból térünk vissza, hogy előtte elvégzünk egy gyorstesztet önmagunk és mindenki más megnyugtatása. Az önfeledt viszontlátás érdekében a rokonlátogatást is érdemes egy rutinszerűen elvégzett gyorsteszttel indítani. Amennyiben akár enyhe tüneteket is észlelünk magunkon – orrfolyás, torokkaparás, köhögés, fejfájás - a teljes megnyugváshoz nincs szükség másra, mint hogy a már nagyobb kiszerelésben is beszerezhető COVID-gyorstesztből előhúzunk egyet, és szükség esetén akár néhány naponta teszteljük magunkat!
 
Rendszeres teszteléssel nem érhet kellemetlen meglepetés akkor sem, ha beindulnak a baráti összejövetelek, közös kirándulások, vagy hovatovább elérkezik a régen várt szabadtéri koncertek szezonja. Sok helyen a munkahelyi közösség (újra)összekovácsolására szolgáló csapatépítéseket is erre az időszakra tervezik, esetleg karácsonytájt elmaradt közös bulikat is az elkövetkező hetekben pótolnak majd. Vitathatatlan, hogy mindenkire ráfér már néhány önfeledt, közös pillanat, de legyünk mindig résen!
 

Koronavírus-etikett


 
A tesztelés mára a legtöbb helyen rutinná és természetessé vált, szokjunk hozzá és segítsük elő ezzel a kellemetlenségektől mentes, közös szórakozást, illetve a biztonságos, fizikai világba visszatérő munkavégzést. Ha akár a munkahelyen, akár a baráti társaságban a program kezdete előtt tesztelésre kérnek bennünket, fogadjuk el a lehetőséget!
 
Ne lepődjünk meg azon sem, ha egy rendezvényen arra kérnek, hogy belépéskor mutassuk be friss, negatív tesztünket – ezek az óvintézkedések minden résztvevő, így a mi biztonságunkat is garantálják. Ezekre a helyzetekre érdemes otthon tartanunk egy nagyobb kiszerelésű antigén gyorsteszt-csomagot, amelyhez bármikor könnyen-gyorsan hozzáférhetünk, és kiegészíthetjük vele a reggeli készülődés rutinját.
 
Ugyanígy bátran kérjük meg a hozzánk látogatókat, barátainkat vagy kollégáinkat is, hogy teszteljenek a program kezdete előtt. Akár üzleti környezetben, egy tárgyalás előtt is nyugodtan kérjük meg partnereinket a tesztelésre, hogy biztonságban ülhessünk közös asztalhoz. A pandémia harmadik évében már aligha lepődik meg bárki ezen a kérésen – ne feledjünk: ez mindannyiunk biztonságáról szól!

Biosynex Covid-19 antigén teszt családi csomagolás

ScreenItalia Covid-19 antigén nyálteszt családi csomagolás